Forløb

Vi tilbyder

Ethvert forløb starter med en uforpligtende samtale hvor vi gennemgår dine forventninger. Det er også i denne samtale, at vi spørger ind til eventuelle udfordringer, der skal tages hensyn til i forhold til det forløb vi skal igennem sammen.

Vi vil desuden tale om

 • Hvad der motiverer dig?
 • Hvilket niveau du starter på?
 • Hvad dit mål med forløbet er?
 • Hvor ser du dig selv om et år?
Hvis du beslutter dig for et forløb hos os, så laver vi sammen en plan for hvor, hvordan og hvornår vi går i gang.

Med en målrettet plan er du allerede halvvejs.

Bliv medlem

Start allerede i dag

Scroll til toppen

Ordensregler

Opførsel: Glæde er et centralt emne for os og vores medlemmer. Det kan opnås ved, at alle får en god oplevelse, når de træner i Banken Fitness. Vi ved derfor, at en positiv omgangstone med respekt for hinanden, er med til at højne humøret og samtidig får alle til at føle sig velkommen. Personalets anvisning skal altid følges, da vi er her for medlemmernes skyld.

Medlemskort: Medlemskortet er personligt og misbrug eller udlån af dette, medfører en bøde på 500 kr. Kortet SKAL medbringes til træning, og du SKAL registrere din ankomst, også selv om døren er åben. Det er medlemmernes garanti for, at der ikke lukkes uønskede gæster ind.

Behandling af maskiner og udstyr: Vores udstyr skal behandles med respekt og omtanke. Håndvægte og vægtstænger skal have gulvkontakt, før man slipper. Læg udstyret og vægte på plads efter brug. Ved træning i maskiner skal der gøres brug af håndklæde og maskinen skal rengøres efter brug. Der må i øvrigt ikke anvendes kalk.

Musik og Mobiltelefon: Hvis du vil høre anden musik end den, der spilles i centeret, skal du benytte høretelefoner. Du må ikke spille musik via højtaleren på din telefon el.lign. Mobilsamtaler skal begrænses. Det er ikke ok, at optage maskiner blot fordi, at du lige skal tjekke dit Facebook feed. Der henvises til receptionsområdet.

Beklædning/hygiejne: Du skal være iført træningstøj og rene sko. Udendørs sko, arbejdstøj og cowboybukser er ikke tilladt. Af hygiejniske årsager er det ikke tilladt at træne i beskidt arbejdstøj, bar overkrop eller i bare tæer. Af hensyn til alle, så er du velkommen til at snuppe et bad både før og efter træning hvis det skulle være gået hen og er blevet nødvendigt.

Familie, venner & børn: Der er kun adgang for medlemmer i træningsarealer og omklædningsrum. Familie og venner, som ikke er medlem, er velkommen til at opholde sig i receptionsområdet. Børn under 15 år må ikke træne eller opholde sig i træningsarealerne alene, og skal være ledsaget af et voksent medlem, faktisk skal det være en forælder (bonusforældre tæller naturligvis også). Babyer kan medbringes i lift/auto stol, hvis de ikke er til gene.

Drikkevarer: Har du andet end vand i din drikkeflaske, og her tænker vi på proteinshakes og lignende, så henviser vi til at du drikker det i omklædningsrummet eller ved receptionen. Dette er af hensyn til rengøring.

Doping: Doping accepteres ikke. Vi samarbejder med Anti Doping Danmark. Såfremt du bliver testet positiv, vil du omgående blive bortvist. Salg af doping i centret medfører politianmeldelse.

Åbningstider: Åbningstiderne skal overholdes. Det betyder, at centret skal forlades ved lukketid.

Frameldning: Framelding af hold skal ske senest 6 timer før holdets start. Udeblivelse uden framelding udløser en bøde på 30 kr. 

Personlig Træning

Hvorfor vælge en personlig træner?

Med en personlig træner arbejder du sammen med en person som støtter og skubber dig lige præcis der, hvor du har brug for det. Din personlige træner kan hjælpe dig med at finde den vej du gerne vil gå.
 • Mere energi og overskud
 • At finde bevægelsesglæden igen
 • Vægttab og toning
 • En sund, stærk og velafbalanceret krop
 • At blive smertefri
 • At forebygge stress og livsstilssygdomme
 • Genoptræning efter sygdomsforløb

Kombiner din personlige træning med kost og coaching forløb, hvis du har behov for at ændre på noget i din hverdag, som forhindrer dig i at leve det liv du drømmer om. Vi hjælper dig med at opnå en forbedret styrke både fysisk og mentalt.

Der er mulighed for forløb af forskellig varighed med rabat. 

Pris

Personlig træning pr. time
500,-
500,-
Gruppeforløb

BODY BUSINESS

BODY BUSINESS er et 8 ugers gruppeforløb hvor vi har fokus på bevægelsesglæde, de gode vaner og en målrettet indsats for at skabe holdbare resultater. Du vil komme igennem alle hold på holdplanen, så du har mulighed for at finde din nye yndlings bevægelsesform. Du bliver vejet hveranden uge, hvor vi også har en snak omkring det der virker og det der ikke virker. 

Du kan se vores BODY BUSINESS hold på Facebook, hvor vi slår ledige pladser op. Du er også velkommen til at skrive dig op på venteliste via vores mail adresse: kontakt@bankenfitness.dk

Vi ses på BODY BUSINESS – fordi du er chefen i dit liv. 

PRIS

body business
3000,-
3000,-
Målvogter

Hvorfor vælge et målvogterforløb

På et målvogter forløb mødes vi hver uge i 3 måneder til en samtale og en vejning. Vi taler om mad, træning, vaner og om hvad du ønsker der skal være sket når de 12 uger er gået. Målet er at finde MADRO og balance i hverdagen, sådan at du ikke føler at du skal være på kur hele tiden.

Sammen finder vi det der virker for dig. Har du lyst til at træne samtidig med dit forløb så laver jeg gerne et program til dig som du både kan bruge her i centeret hvis du er medlem, eller derhjemme, med eller uden udstyr. 

Pris

Målvogter
1900
1900
Kernefit Mor
BANKEN FITNESS tilbyder holdet KERNEFIT MOR, som er for dig der har født og som derfor har brug for at genskabe din kernesundhed. Kernen er i denne sammenhæng dit bækken og dine mavemuskler. Vi kommer til at arbejde med at:
• styrke kernen, mavemuskler og bækkenbund
• forbedrer kernens funktion
• forbedre fysisk velvære og kropsbevidsthed
• styrke muskel samspil i hele kroppen
• forbedre åndedræt og oplevelse af ro i kroppen
• at bygge et solidt fundament til din videre træning.
 
KERNEFIT er et lukket hold for 8 kvinder og deres børn, som forløber over 10 uger. Det kræver blot et medlemskab i BANKEN FITNESS, at deltage på dette hold. Vi anbefaler at du har fået grønt lys fra din læge, inden du påbegynder træningen.
 
Du kan deltage på dette hold som medlem af BANKEN FITNESS. Du er velkommen til at benytte dig af BANKENS øvrige faciliteter og hold under forløbet.
 
Tilmelding til Ella på:
 
kontakt@bankenfitness.dk
Kernefit Mor (pr. måned)
299,-
299,-

Bliv medlem

Bliv medlem i dag og få Rabatkort til Sportigan på 25%, basisprogram/gennemgang af maskiner og en Inbody vejning til en værdi af 75kr.

Priser

Prisstigning pr. 1/12.
Priserne kommer fremover til at se ud som følgende:  De aktuelle priser kan ses når man trykker på “KØB MEDLEMSKAB” knappen.

OPRETTELSE
199,-
199,-
Månedsmedlemskab
299,-
299,-
Månedsmedlemskab Ung
239,-
239,-
Månedsmedlemskab Senior
239,-
239,-
Årskort 3200,-
3200,-
2600,-
KLIPPEKORT - 10-KLIP
500,-
500,-
INBODY VEJNING
75,-
75,-
PROGRAMLÆGNING
150,-
150,-
Personlig træning pr. time
500,-
500,-
Kostvejledning pr. time
500,-
500,-
Vanecoaching pr. time
500,-
500,-
body business
3000,-
3000,-
målvogter
1900,-
1900,-

Øvrige priser & gebyrer

Nyt kort
50,-
50,-
Udeblivelse fra holdtræning
30,-
30,-
Pause
100,-
100,-
100,-

Regler for opsigelse, samt bero-perioder. Se “Betingelser” 

Månedsmedlemskab for dig som er mellem 18-64 år og som ønsker træning i hele centerets åbningstid, samt mulighed for at deltage på hold.

Ungdomsmedlemskab for dig som er mellem 15-17 år og ønsker træning i hele centerets åbningstid, samt mulighed for at deltage på hold.

Seniormedlemskab for dig som er over 65 år og ønsker træning i hele centerets åbningstid, samt mulighed for at deltage på hold.

Årskort for dig som ønsker at betale for et år ad gangen og spare 10% på din træning.

Junior medlemskab Junior medlemskab for dig som er mellem 12 og 14 år, og som ønsker fri træning i maskiner med din forælder eller værge.

Klippekort for dig som ikke træner så ofte eller kun træner i BANKEN FITNESS når du er i byen på besøg. Gælder et år fra købsdato.

En dags træning for dig som er på besøg i byen eller gerne vil prøve vores faciliter af inden et eventuelt køb af abonnement.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.

Book et møde

Book en aftale til et indledende møde med din coach eller personlige træner, hvis du ønsker et forløb hos os, sådan at i sammen kan afstemme forventninger og dato for opstart.