Forløb

Vi tilbyder

Vi glæder os til at kunne tilbyde dig personlig træning, vanecoaching og kostvejledning. Vi uddanner os primo 2020, så vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Ethvert forløb starter med en uforpligtende samtale hvor vi gennemgår dine forventninger. Det er også i denne samtale, at vi spørger ind til eventuelle udfordringer, der skal tages hensyn til i forhold til det forløb vi skal igennem sammen.

Vi vil desuden tale om

 • Hvad der motiverer dig?
 • Hvilket niveau du starter på?
 • Hvad dit mål med forløbet er?
 • Hvor ser du dig selv om et år?
Hvis du beslutter dig for et forløb hos os, så laver vi sammen en plan for hvor, hvordan og hvornår vi går i gang.

Med en målrettet plan er du allerede halvvejs.

Bliv medlem

Start allerede i dag

Scroll til toppen

Ordensregler

Opførsel: Glæde er et centralt emne for os og vores medlemmer. Det kan opnås ved, at alle får en god oplevelse, når de træner i Banken Fitness. Vi ved derfor, at en positiv omgangstone med respekt for hinanden, er med til at højne humøret og samtidig får alle til at føle sig velkommen. Personalets anvisning skal altid følges, da vi er her for medlemmernes skyld.

Medlemskort: Medlemskortet er personligt og misbrug eller udlån af dette, medfører en bøde på 500 kr. Kortet SKAL medbringes til træning, og du SKAL registrere din ankomst, også selv om døren er åben. Det er medlemmernes garanti for, at der ikke lukkes uønskede gæster ind.

Behandling af maskiner og udstyr: Vores udstyr skal behandles med respekt og omtanke. Håndvægte og vægtstænger skal have gulvkontakt, før man slipper. Læg udstyret og vægte på plads efter brug. Ved træning i maskiner skal der gøres brug af håndklæde og maskinen skal rengøres efter brug. Der må i øvrigt ikke anvendes kalk.

Musik og Mobiltelefon: Hvis du vil høre anden musik end den, der spilles i centeret, skal du benytte høretelefoner. Du må ikke spille musik via højtaleren på din telefon el.lign. Mobilsamtaler skal begrænses. Det er ikke ok, at optage maskiner blot fordi, at du lige skal tjekke dit Facebook feed. Der henvises til receptionsområdet.

Beklædning/hygiejne: Du skal være iført træningstøj og rene sko. Udendørs sko, arbejdstøj og cowboybukser er ikke tilladt. Af hygiejniske årsager er det ikke tilladt at træne i beskidt arbejdstøj, bar overkrop eller i bare tæer. Af hensyn til alle, så er du velkommen til at snuppe et bad både før og efter træning hvis det skulle være gået hen og er blevet nødvendigt.

Familie, venner & børn: Der er kun adgang for medlemmer i træningsarealer og omklædningsrum. Familie og venner, som ikke er medlem, er velkommen til at opholde sig i receptionsområdet. Børn under 15 år må ikke træne eller opholde sig i træningsarealerne alene, og skal være ledsaget af et voksent medlem, faktisk skal det være en forælder (bonusforældre tæller naturligvis også). Babyer kan medbringes i lift/auto stol, hvis de ikke er til gene.

Drikkevarer: Har du andet end vand i din drikkeflaske, og her tænker vi på proteinshakes og lignende, så henviser vi til at du drikker det i omklædningsrummet eller ved receptionen. Dette er af hensyn til rengøring.

Doping: Doping accepteres ikke. Vi samarbejder med Anti Doping Danmark. Såfremt du bliver testet positiv, vil du omgående blive bortvist. Salg af doping i centret medfører politianmeldelse.

Åbningstider: Åbningstiderne skal overholdes. Det betyder, at centret skal forlades ved lukketid.

Frameldning: Framelding af hold skal ske senest 6 timer før holdets start. Udeblivelse uden framelding udløser en bøde på 30 kr. 

Personlig Træning

Hvorfor vælge en personlig træner?

Med en personlig træner arbejder du sammen med en person som støtter og skubber dig lige præcis der, hvor du har brug for det. Din personlige træner kan hjælpe dig med at finde den vej du gerne vil gå.
 • Mere energi og overskud
 • At finde bevægelsesglæden igen
 • Vægttab og toning
 • En sund, stærk og velafbalanceret krop
 • At blive smertefri
 • At forebygge stress og livsstilssygdomme
 • Genoptræning efter sygdomsforløb

Kombiner din personlige træning med kost og coaching forløb, hvis du har behov for at ændre på noget i din hverdag, som forhindrer dig i at leve det liv du drømmer om. Vi hjælper dig med at opnå en forbedret styrke både fysisk og mentalt.

Der er mulighed for forløb af forskellig varighed med rabat. 

Pris

Personlig træning pr. time
500,-
500,-
Gruppeforløb

Gruppeforløb v. Heidi Foldager

I 2014 sagde jeg mit arbejde op som socialrådgiver og blev fuldtids iværksætter. I mine 12 år som socialrådgiver har jeg arbejdet med sygemeldte og sygefravær og hjulpet mange sygemeldte tilbage til deres arbejde. I min virksomhed Optimalkost tilbyder jeg personlig kostvejledning, foredrag, workshop og andre projekter, som omhandler kost og sundhed. Jeg er gift og har to børn på 12 og 15 og vi er en sportsgal familie. Jeg kender derfor alt til at have travlt og samtidig at kunne spise sundt. Jeg har klinik og bor i Varde og er også en del af SENSE – konceptet.

Det skal være nemt at leve sundt og derfor arbejder jeg begrebet SUND FASTFOOD – nem, lækker og hurtig mad.

Mange smil
Heidi

Kommende gruppeforløb bliver slået op på vores Facebook side

Vanecoaching

Hvorfor vælge en vanecoach

Ved coaching vil du opleve en helt anden spørgeteknik, end du er vant til fra venner og familie. Jeg vil udfordre dig ved at spørge ind til de tanker du måtte have om dig selv, som begrænser dig i at opnå dit fulde potentiale. Det behøver ikke kun at handle om træning og den mad du enten spiser for meget eller for lidt af. Jeg kan hjælpe dig med at nedbryde dine begrænsende vanetanker inden for alle de områder der måtte stoppe dig i at opnå det du ønsker for dig selv.  Målet er at “uddanne” dig i din egen fysiske og psykiske sundhed, sådan at du ikke er afhængog af hjælp fra en fagperson.  Har du brug for en lukket kostplan, kan jeg også tilbyde det.

Der er mulighed for forløb af forskellig varighed.

Pris

Vanecoaching
500,-
500,-
Kostforløb

Kombineret kost og coaching forløb

Opstartssamtale ca. 1 – 1 ½ time 500 kr.

Opfølgende samtale ca. 30 min 250 kr.

Et kostforløb strækker sig over 12 uger hvor du kommer til opfølgende samtaler og vejning hver 2. uge. Hvis du er i tvivl om det mindste i forbindelse med den plan jeg har lavet til dig, så er du velkommen til at kontakte mig 24/7 under forløbet.

Du får 6 samtaler, 6 vejninger, samt online sparring når du har brug for det for i alt 1750 kr. 

Er du i et forløb med Personlig Træning får du den første samtale til halv pris. 

Bliv medlem

Bliv medlem i dag og få Rabatkort til Sportigan på 25%, basisprogram/gennemgang af maskiner og en Inbody vejning til en værdi af 150kr.

Priser

OPRETTELSE
150,-
150,-
Månedsmedlemskab
239,-
239,-
Månedsmedlemskab Ung/Senior
189,-
189,-
Årskort 2600,-
2600,-
2100,-
KLIPPEKORT - 10-KLIP
400,-
400,-
INBODY VEJNING(Medlem)
100,-
100,-
INBODY VEJNING(ikke Medlem)
150,-
150,-
PROGRAMLÆGNING
150,-
150,-
Personlig træning pr. time
500,-
500,-
Kostvejledning pr. time
500,-
500,-
Vanecoaching pr. time
500,-
500,-

Øvrige priser & gebyrer

Nyt kort
50,-
50,-
Udeblivelse fra holdtræning
30,-
30,-
Pause
100,-
100,-
100,-

Månedsmedlemskab for dig som er mellem 20-64 år og som ønsker træning i hele centerets åbningstid, samt mulighed for at deltage på hold.

Ungdomsmedlemskab for dig som er mellem 15-19 år og ønsker træning i hele centerets åbningstid, samt mulighed for at deltage på hold.

Seniormedlemskab for dig som er over 65 år og ønsker træning i hele centerets åbningstid, samt mulighed for at deltage på hold.

Årskort for dig som ønsker at betale for et år ad gangen og spare 10% på din træning.

Junior medlemskab Junior medlemskab for dig som er mellem 12 og 15 år, og som ønsker fri træning i maskiner med din forælder eller værge.

Klippekort for dig som ikke træner så ofte eller kun træner i BANKEN FITNESS når du er i byen på besøg. Gælder et år fra købsdato.

En dags træning for dig som er på besøg i byen eller gerne vil prøve vores faciliter af inden et eventuelt køb af abonnement.

Firmaaftale. Henvend dig til os for at få et tilbud om en firmaaftale i BANKEN FITNESS.

Firmaaftale

Vi vil  gerne invitere din virksomhed med ombord, i arbejdet mod et sundere og mere aktivt liv, til gavn for både medarbejdere og arbejdspladsen.


Det er ikke uden grund at flere danske virksomheder tilbyder motion til deres ansatte. Motion giver ikke bare, på flere måder, et lettere liv. Det sænker også antallet af sygedage, reducerer stresshormoner og giver en skarpere hjerne til at løse dagens opgaver.


Det er vores mission at skabe et lækkert træningsmiljø, som er mere end bare et fitnesscenter. Vi vil være på gulvet hver dag for at støtte og motivere vores medlemmer i at nå deres mål. Vi tilbyder mulighed for personligt tilrettelagte trænings- og kostprogrammer, vanecoaching og holdtræning og massage.


Visionen er, at nå så bred en medlemsskare som muligt, og dermed vise, at træning og motion er til glæde og gavn for ALL

Hvad tilbyder vi din virksomhed?

Vi tilbyder dig og dine ansatte, samt ægtefælle eller samlever, at træne til en fordelagtig pris, med mulighed for tilkøb af ekstra ydelser.
 • Årskort for din medarbejder samt dennes ægtefælle eller samlever for 2100,- Normalprisen er 2600,-
 • Ingen opstartsgebyr – Normal prisen er 150,-
 • 1 x InBody vejning GRATIS - Normalprisen er 100,-
 • Gratis basisprogram - Et personligt program kan tilkøbes for 150,-
 • Mulighed for deltagelse på alle udbudte hold.
 • Mulighed for tilkøb af kostvejledning og vanecoaching til 500,- pr. time.
 • Mulighed for tilkøb af Personlig Træning til 500,- pr. time.
 • Rabatkort på 25% til et valgfrit køb hos Sportigan (Gælder ikke i forvejen nedsatte varer).
 • Træning i lækre og indbydende lokaler, fyldt med helt nyt udstyr fra Matrix.
 • Gratis kaffe, te og vand.

Vi håber på at se dig og dine kolleger i BANKEN | FITNESS.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.

Book et møde

Book en aftale til et indledende møde med din coach eller personlige træner, hvis du ønsker et forløb hos os, sådan at i sammen kan afstemme forventninger og dato for opstart.