Kontakt

Kontaktoplysninger

Banken Fitness
Torvegade 2.
6870 Ølgod

Vi henviser til, at man parkerer på torvets parkeringsplads.

Mail: kontakt@bankenfitness.dk

CVR Nr: 40830588

Åbningstider

Mandag til fredag 05:00 - 22:00
Lørdag og søndag 05:00 - 22:00
Juleaften og Nytårsaften 05:00 - 16:00
1. januar 08:00 - 22:00
Centeret SKAL forlades ved lukketid.

Bemanding i Receptionen

Mandag, tirsdag og torsdag 15:00 - 17:00
Onsdag Efter aftale
Fredag 14:00 - 16:00
Helligdage og weekender Ingen bemanding

FAQ

For at blive medlem af Banken Fitness skal du som hovedregel have oprettet en betalingsaftale. Herved vil du automatisk blive opkrævet betaling for dit medlemskab hver måned.
Har du købt et medlemskab med en bindingsperiode, kan du tidligst opsige dit medlemskab til udløbet af denne periode. Varslet er løbende måned + en måned.
Du kan melde dig ind i Banken Fitness på 2 måder: 1. Online her fra vores hjemmeside 2. Lokalt i centeret.
Du kan hente dit medlemskort i centeret inden for bemandingstiden. Du skal huske at medbringe et gyldigt ID ved afhentning.

Ved indmeldelse online eller i receptionen vil du blive tilmeldt til Dips betaling. Du modtager ved indmeldelse i centeret en velkomstmail med et link til korttilmelding. Beløbet for dit medlemskab trækkes automatisk den sidste bankdag i måneden. Har du skiftet kort eller mangler der dækning for beløbet, vil Nets ikke kunne trække penge for dit abonnement. Det vigtigt at du henvender dig i centeret, hvis trækningen ikke er gået igennem.

For at ændre dine betalingsoplysninger, skal du logge på din medlemsprofil og gå til “Medlemsoplysninger”. Her kan du tilføje dit betalingskort. Du kan også henvende dig hos os, og vi hjælper dig med at opdatere dine kontooplysninger. Her skal du huske dit NemId. 

Du er meget velkommen til at træne som gæst. Du kan enten oprette dig i vores medlemsystem og købe en dagstræning, her vil du modtage en kode til døren på mail. Du kan også betale via MobilePay når du kommer til centeret. Dette er forudsat at du kommer i vores bemandede åbningstid, eller, at du kommer sammen med en som er medlem. Det er IKKE tilladt at påbegynde din træning før du har betalt.  

Hvis du af den ene eller anden grund ønsker at opsige dit medlemskab så henvend dig blot i receptionen eller send os en mail, så skal vi nok hjælpe dig. Husk at du har en opsigelsesperiode på indeværende måned plus en måned. Dvs. at du skal melde dig ud i løbet af april hvis du ønsker at dit medemskab skal stoppe d. 1. juni. Det er gratis at opsige sit medlemskab, men ønsker du senere at melde dig ind igen, så starter vi forfra med et nyt oprettelsesgebyr. 

Derfor har du også mulighed for blot at sætte dit medlemskab i bero. Det kan man gøre fra dags dato..  Vi skal bare vide hvornår du ønsker beroperioden skal starte og stoppe. Du kan maximalt holde pause i 90 dage pr. år deleligt med 30 dage. Dvs. 1-3 perioder pr. år. En oprettelse af en beroperiode koster 100 kr. Ønsker du at sætte dit medlemskab i bero, så kom ind til os i receptionen eller send os en mail.. 

Skriv til os

Find os her

Samarbejdspartnere

Bliv medlem

Start allerede i dag

Scroll til toppen

Bliv medlem

Bliv medlem i dag og få Rabatkort til Sportigan på 25%, basisprogram/gennemgang af maskiner og en Inbody vejning til en værdi af 150kr.

Priser

OPRETTELSE
150,-
150,-
Månedsmedlemskab
259,-
259,-
Månedsmedlemskab Ung
199,-
199,-
Månedsmedlemskab Senior
209,-
209,-
Årskort 2800,-
2800,-
2300,-
KLIPPEKORT - 10-KLIP
400,-
400,-
INBODY VEJNING(Medlem)
75,-
75,-
INBODY VEJNING(ikke Medlem)
100,-
100,-
PROGRAMLÆGNING
150,-
150,-
Personlig træning pr. time
500,-
500,-
Kostvejledning pr. time
500,-
500,-
Vanecoaching pr. time
500,-
500,-
body business
3000,-
3000,-
målvogter
1900,-
1900,-

Øvrige priser & gebyrer

Nyt kort
50,-
50,-
Udeblivelse fra holdtræning
30,-
30,-
Pause
100,-
100,-
100,-

Regler for opsigelse, samt bero-perioder. Se “Betingelser” 

Månedsmedlemskab for dig som er mellem 18-64 år og som ønsker træning i hele centerets åbningstid, samt mulighed for at deltage på hold.

Ungdomsmedlemskab for dig som er mellem 15-17 år og ønsker træning i hele centerets åbningstid, samt mulighed for at deltage på hold.

Seniormedlemskab for dig som er over 65 år og ønsker træning i hele centerets åbningstid, samt mulighed for at deltage på hold.

Årskort for dig som ønsker at betale for et år ad gangen og spare 10% på din træning.

Junior medlemskab Junior medlemskab for dig som er mellem 12 og 14 år, og som ønsker fri træning i maskiner med din forælder eller værge.

Klippekort for dig som ikke træner så ofte eller kun træner i BANKEN FITNESS når du er i byen på besøg. Gælder et år fra købsdato.

En dags træning for dig som er på besøg i byen eller gerne vil prøve vores faciliter af inden et eventuelt køb af abonnement.

Ordensregler

Opførsel: Glæde er et centralt emne for os og vores medlemmer. Det kan opnås ved, at alle får en god oplevelse, når de træner i Banken Fitness. Vi ved derfor, at en positiv omgangstone med respekt for hinanden, er med til at højne humøret og samtidig får alle til at føle sig velkommen. Personalets anvisning skal altid følges, da vi er her for medlemmernes skyld.

Medlemskort: Medlemskortet er personligt og misbrug eller udlån af dette, medfører en bøde på 500 kr. Kortet SKAL medbringes til træning, og du SKAL registrere din ankomst, også selv om døren er åben. Det er medlemmernes garanti for, at der ikke lukkes uønskede gæster ind.

Behandling af maskiner og udstyr: Vores udstyr skal behandles med respekt og omtanke. Håndvægte og vægtstænger skal have gulvkontakt, før man slipper. Læg udstyret og vægte på plads efter brug. Ved træning i maskiner skal der gøres brug af håndklæde og maskinen skal rengøres efter brug. Der må i øvrigt ikke anvendes kalk.

Musik og Mobiltelefon: Hvis du vil høre anden musik end den, der spilles i centeret, skal du benytte høretelefoner. Du må ikke spille musik via højtaleren på din telefon el.lign. Mobilsamtaler skal begrænses. Det er ikke ok, at optage maskiner blot fordi, at du lige skal tjekke dit Facebook feed. Der henvises til receptionsområdet.

Beklædning/hygiejne: Du skal være iført træningstøj og rene sko. Udendørs sko, arbejdstøj og cowboybukser er ikke tilladt. Af hygiejniske årsager er det ikke tilladt at træne i beskidt arbejdstøj, bar overkrop eller i bare tæer. Af hensyn til alle, så er du velkommen til at snuppe et bad både før og efter træning hvis det skulle være gået hen og er blevet nødvendigt.

Familie, venner & børn: Der er kun adgang for medlemmer i træningsarealer og omklædningsrum. Familie og venner, som ikke er medlem, er velkommen til at opholde sig i receptionsområdet. Børn under 15 år må ikke træne eller opholde sig i træningsarealerne alene, og skal være ledsaget af et voksent medlem, faktisk skal det være en forælder (bonusforældre tæller naturligvis også). Babyer kan medbringes i lift/auto stol, hvis de ikke er til gene.

Drikkevarer: Har du andet end vand i din drikkeflaske, og her tænker vi på proteinshakes og lignende, så henviser vi til at du drikker det i omklædningsrummet eller ved receptionen. Dette er af hensyn til rengøring.

Doping: Doping accepteres ikke. Vi samarbejder med Anti Doping Danmark. Såfremt du bliver testet positiv, vil du omgående blive bortvist. Salg af doping i centret medfører politianmeldelse.

Åbningstider: Åbningstiderne skal overholdes. Det betyder, at centret skal forlades ved lukketid.

Frameldning: Framelding af hold skal ske senest 6 timer før holdets start. Udeblivelse uden framelding udløser en bøde på 30 kr. 

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.