Holdtræning

Vi tilbyder

Holdtræning så du kommer hele kroppen omkring. Hold som kan udføres af alle uanset alder, køn og fysisk formåen. Dit niveau er ikke din forhindring, men vores udfordring, og den tager vi gerne. Holdprogrammet bliver udvidet i takt med efterspørgsel, uddannelser og at vi har de rigtige instruktører. Se flere hold på holdplanen.

TRX

TRX står for Total body Resistance Exercise og er betegnelsen for en træningsform, hvor man udnytter sin egen kropsvægt til at træne styrke, smidighed, balance og kondition. Det foregår ved, at man bruger et specielt stroppesystem til at lave forskellige slags øvelser.TRX-træning giver dig en enormt effektiv træning med de simple TRX-øvelser. Du kommer hele kroppen rundt med TRX-træning.


Varighed 30 min.

Cirkel træning

Med Fullbody Cirkeltræning får du på 45 – 60 min træning for hele kroppen med lige dele fokus på styrke, balance og kredsløbet. Vi arbejder i intervaller på 1 – 1,5 minut og skifter til en ny øvelse i pausen efter hver øvelse. Alle kan deltage uanset udgangspunkt. Holdet er præget af godt humør, sammehold og lysten til at komme igen uge efter uge. 

Varighed 45 – 60 min.

Hatha, restorativ og power yoga

Med Hatha Yoga forbedrer du din styrke og balance, smidighed samt kropslige bevidsthed. Du øger også din fleksibilitet og muskelstyrke. Vejrtrækningen styrkes og det er medvirkende til at reducere stress niveauet og regulerer din puls. Med forskellige yoga stillinger og åndedrætsteknikker kan du regulere nervesystemet så du helt automatisk får mere ro og mindre stress. For at komme dybere ind i stillingerne arbejder du med dit åndedræt, hvilket er med til at løsne op for spændingerne i kroppen. Du styrker ydermere din koncentration, da de fleste yogastillinger kræver fokus og opmærksomhed.

Restorativ Yoga er med fokus på udstræk og åndeddræt. Dette hold er særligt effektiv hvis du har eller har haft stress tæt inde på livet.. Vi har fokus på at skabe balance i nervesystemet og i den følelsesmæssige krop. Stræk udføres med støtte fra yoga props som bolster, tæpper og blokke.

Power Yoga er flow yoga hvor stillingerne udføres i et hurtigere tempo. Fokus er at skabe flow og at bevæge kroppen i takt med åndedrættet.

Varighed 60 min.

Functional Yin Yoga

I Yin Yoga styrker vi mobiliteten og smidigheden i kroppen ved at belaste og dermed hydrere det dybere bindevæv med en passende intensitet i stillingerne. Yin Yoga hjælper os også til at slippe dybere spændinger ved at vi holder stillingerne i længere tid, typisk 3-5 minutter. Yin Yoga skaber balance i både krop og sind. Den blide Yin Yoga er et fantastisk supplement til den fortravlede livsstil, som de fleste af os fører, og en rigtig god modvægt i en hektisk hverdag. Husk at selvomsorg ikke er en luksus men en nødvendighed. Vi ses på yogamåtten.


Varighed 60 min.

Kettlebell

Træning med kettlebells er den ultimative måde at træne hele kroppen på. Det er i den grad en minimalistisk træningsform, da den med blot et redskab træner både koordination, styrke, kredsløb og smidighed. Man forbrænder 3-4 gange så mange kalorier som ved almindelig styrketræning.

Varighed 60 min.

Core, mave og ryg

Core-muskelgruppen forbinder overkroppen med underkroppen, roterer og fastholder kropsstammen, omslutter de indre organer og fordøjelsessystemet. En stærk core hjælper dig med at holde kroppen stabil og dynamisk når resten af kroppen udføre de opgaver vi udsætter den for. Målet med denne time er at du får mulighed for at træne de mindre muskelgrupper med instruktør, så du er stærk og klar til at udfordre din styrke i maskinerne ude i centeret.

Varighed 30 min.

Resistance Træning

Holdet hvor elastikker er dit eneste redskab. Vi træner kroppen igennem på en skånsom måde. Stræk og mobilitet er også en del af dette hold. Alle kan deltage. Du kan bruge det som din styrke-og mobilitetstræning eller blot som afveksling og inspiration til den daglige træning.


Varighed 30 min.

Senior Fitness

Holdet kommer til at fungere som cirkeltræning i Eleiko området. Vi arbejder med styrke, kondition, smidighed og balance.


Varighed 45 min.

Mash-up

Holdet som er en blanding af 4 af vores populære hold, nemlig Core, Resistance, TRX og Kettlebell. I løbet af de 50 minutter kommer vi igennem 32 øvelser. Et hold som både giver sved på panden, styrke i hele kroppen og et smil på læben.


Varighed 50 min.

Bliv medlem

Start allerede i dag

Scroll til toppen

Bliv medlem

Bliv medlem i dag og få Rabatkort til Sportigan på 25%, basisprogram/gennemgang af maskiner og en Inbody vejning til en værdi af 75kr.

Priser

Prisstigning pr. 1/12.
Priserne kommer fremover til at se ud som følgende:  De aktuelle priser kan ses når man trykker på “KØB MEDLEMSKAB” knappen.

OPRETTELSE
199,-
199,-
Månedsmedlemskab
299,-
299,-
Månedsmedlemskab Ung
239,-
239,-
Månedsmedlemskab Senior
239,-
239,-
Årskort 3200,-
3200,-
2600,-
KLIPPEKORT - 10-KLIP
500,-
500,-
INBODY VEJNING
75,-
75,-
PROGRAMLÆGNING
150,-
150,-
Personlig træning pr. time
500,-
500,-
Kostvejledning pr. time
500,-
500,-
Vanecoaching pr. time
500,-
500,-
body business
3000,-
3000,-
målvogter
1900,-
1900,-

Øvrige priser & gebyrer

Nyt kort
50,-
50,-
Udeblivelse fra holdtræning
30,-
30,-
Pause
100,-
100,-
100,-

Regler for opsigelse, samt bero-perioder. Se “Betingelser” 

Månedsmedlemskab for dig som er mellem 18-64 år og som ønsker træning i hele centerets åbningstid, samt mulighed for at deltage på hold.

Ungdomsmedlemskab for dig som er mellem 15-17 år og ønsker træning i hele centerets åbningstid, samt mulighed for at deltage på hold.

Seniormedlemskab for dig som er over 65 år og ønsker træning i hele centerets åbningstid, samt mulighed for at deltage på hold.

Årskort for dig som ønsker at betale for et år ad gangen og spare 10% på din træning.

Junior medlemskab Junior medlemskab for dig som er mellem 12 og 14 år, og som ønsker fri træning i maskiner med din forælder eller værge.

Klippekort for dig som ikke træner så ofte eller kun træner i BANKEN FITNESS når du er i byen på besøg. Gælder et år fra købsdato.

En dags træning for dig som er på besøg i byen eller gerne vil prøve vores faciliter af inden et eventuelt køb af abonnement.

Ordensregler

Opførsel: Glæde er et centralt emne for os og vores medlemmer. Det kan opnås ved, at alle får en god oplevelse, når de træner i Banken Fitness. Vi ved derfor, at en positiv omgangstone med respekt for hinanden, er med til at højne humøret og samtidig får alle til at føle sig velkommen. Personalets anvisning skal altid følges, da vi er her for medlemmernes skyld.

Medlemskort: Medlemskortet er personligt og misbrug eller udlån af dette, medfører en bøde på 500 kr. Kortet SKAL medbringes til træning, og du SKAL registrere din ankomst, også selv om døren er åben. Det er medlemmernes garanti for, at der ikke lukkes uønskede gæster ind.

Behandling af maskiner og udstyr: Vores udstyr skal behandles med respekt og omtanke. Håndvægte og vægtstænger skal have gulvkontakt, før man slipper. Læg udstyret og vægte på plads efter brug. Ved træning i maskiner skal der gøres brug af håndklæde og maskinen skal rengøres efter brug. Der må i øvrigt ikke anvendes kalk.

Musik og Mobiltelefon: Hvis du vil høre anden musik end den, der spilles i centeret, skal du benytte høretelefoner. Du må ikke spille musik via højtaleren på din telefon el.lign. Mobilsamtaler skal begrænses. Det er ikke ok, at optage maskiner blot fordi, at du lige skal tjekke dit Facebook feed. Der henvises til receptionsområdet.

Beklædning/hygiejne: Du skal være iført træningstøj og rene sko. Udendørs sko, arbejdstøj og cowboybukser er ikke tilladt. Af hygiejniske årsager er det ikke tilladt at træne i beskidt arbejdstøj, bar overkrop eller i bare tæer. Af hensyn til alle, så er du velkommen til at snuppe et bad både før og efter træning hvis det skulle være gået hen og er blevet nødvendigt.

Familie, venner & børn: Der er kun adgang for medlemmer i træningsarealer og omklædningsrum. Familie og venner, som ikke er medlem, er velkommen til at opholde sig i receptionsområdet. Børn under 15 år må ikke træne eller opholde sig i træningsarealerne alene, og skal være ledsaget af et voksent medlem, faktisk skal det være en forælder (bonusforældre tæller naturligvis også). Babyer kan medbringes i lift/auto stol, hvis de ikke er til gene.

Drikkevarer: Har du andet end vand i din drikkeflaske, og her tænker vi på proteinshakes og lignende, så henviser vi til at du drikker det i omklædningsrummet eller ved receptionen. Dette er af hensyn til rengøring.

Doping: Doping accepteres ikke. Vi samarbejder med Anti Doping Danmark. Såfremt du bliver testet positiv, vil du omgående blive bortvist. Salg af doping i centret medfører politianmeldelse.

Åbningstider: Åbningstiderne skal overholdes. Det betyder, at centret skal forlades ved lukketid.

Frameldning: Framelding af hold skal ske senest 6 timer før holdets start. Udeblivelse uden framelding udløser en bøde på 30 kr. 

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.