Holdtræning

Vi tilbyder

Holdtræning så du kommer hele kroppen omkring. Hold som kan udføres af alle uanset alder, køn og fysisk formåen. Dit niveau er ikke din forhindring, men vores udfordring, og den tager vi gerne. Holdprogrammet bliver udvidet i takt med efterspørgsel, uddannelser og at vi har de rigtige instruktører.

TRX

TRX står for Total body Resistance Exercise og er betegnelsen for en træningsform, hvor man udnytter sin egen kropsvægt til at træne styrke, smidighed, balance og kondition. Det foregår ved, at man bruger et specielt stroppesystem til at lave forskellige slags øvelser.TRX-træning giver dig en enormt effektiv træning med de simple TRX-øvelser. Du kommer hele kroppen rundt med TRX-træning.

Varighed 60 min.

Yin Yoga

Yin Yoga er siddende og liggende stillinger som vi holder i 2-5 minutter. Vi arbejder med at skabe ro, balance, velvære og plads i kroppen. Vi arbejder med vejrtrækningen og bindevævet så kroppen begynder at arbejde FOR dig og ikke imod dig. Mangler du energi? Har du lidt små skavanker du ikke helt kan få bugt med? Er din nattesøvn urolig? Vil du være bedre til din sport? Vil du bevare roen i ulvetimen? Er din krop blevet lidt stiv? Og meget meget mere så kom og afprøve yin yoga. Gitte Berthelsen guider dig ind i stillingerne med stor erfaring og dygtighed. Hun er uddannet yin yoga lærer ved Viktor Chng med 300 timer i bagagen. Yin yoga er godt for krop og sjæl.

Varighed 60 min.

Functional Yin Yoga

I Yin Yoga styrker vi mobiliteten og smidigheden i kroppen ved at belaste og dermed hydrere det dybere bindevæv med en passende intensitet i stillingerne. Yin Yoga hjælper os også til at slippe dybere spændinger ved at vi holder stillingerne i længere tid, typisk 3-5 minutter. Yin Yoga skaber balance i både krop og sind. Den blide Yin Yoga er et fantastisk supplement til den fortravlede livsstil, som de fleste af os fører, og en rigtig god modvægt i en hektisk hverdag. Husk at selvomsorg ikke er en luksus men en nødvendighed. Vi ses på yogamåtten.


Varighed 60 min.

Kettlebell

Træning med kettlebells er den ultimative måde at træne hele kroppen på. Det er i den grad en minimalistisk træningsform, da den med blot et redskab træner både koordination, styrke, kredsløb og smidighed. Man forbrænder 3-4 gange så mange kalorier som ved almindelig styrketræning.

Varighed 60 min.

Core, mave og ryg

Core-muskelgruppen forbinder overkroppen med underkroppen, roterer og fastholder kropsstammen, omslutter de indre organer og fordøjelsessystemet. En stærk core hjælper dig med at holde kroppen stabil og dynamisk når resten af kroppen udføre de opgaver vi udsætter den for. Målet med denne time er at du får mulighed for at træne de mindre muskelgrupper med instruktør, så du er stærk og klar til at udfordre din styrke i maskinerne ude i centeret.

Varighed 30 min.

Kids Cross

Med Kids Cross har du mulighed for at prøve kræfter med cirkeltræning med lette vægte og kropsvægt. Det er et hold med intervaltræning som består skiftevis af styrke og konditionstræning, Vi indleder timen med mobilitetstræning. Der er garanti for sved på panden, smil på læben og lyst til mere bevægelse. Mærk at du bliver stærkere, får mere energi, samt bedre koncentration og kondition. Holdet er for dig som er mellem 9 og 12 år.

Varighed 55 min.

Resistance Træning

Holdet hvor elastikker er dit eneste redskab. Vi træner kroppen igennem på en skånsom måde. Stræk og mobilitet er også en del af dette hold. Alle kan deltage. Du kan bruge det som din styrke-og mobilitetstræning eller blot som afveksling og inspiration til den daglige træning.


Varighed 45 min.

Senior Fitness

Holdet kommer til at fungere som cirkeltræning i Eleiko området. Vi arbejder med styrke, kondition, smidighed og balance.

Varighed 60 min.

Bliv medlem

Start allerede i dag

Scroll til toppen

Bliv medlem

Bliv medlem i dag og få Rabatkort til Sportigan på 25%, basisprogram/gennemgang af maskiner og en Inbody vejning til en værdi af 150kr.

Priser

OPRETTELSE
150,-
150,-
Månedsmedlemskab
239,-
239,-
Månedsmedlemskab Ung/Senior
189,-
189,-
KLIPPEKORT - 10-KLIP
400,-
400,-
INBODY VEJNING(Medlem)
100,-
100,-
INBODY VEJNING(ikke Medlem)
150,-
150,-
PROGRAMLÆGNING
150,-
150,-
Personlig træning pr. time
500,-
500,-
Kostvejledning pr. time
500,-
500,-
Vanecoaching pr. time
500,-
500,-

Øvrige priser & gebyrer

Glemt kort - første gang
0,-
0,-
Glemt kort - efterfølgende gange
30,-
30,-
Nyt kort
50,-
50,-
Udeblivelse fra holdtræning
30,-
30,-
Pris pr. faktura ved manglende BS eller kort tilmelding
39,-
39,-
Pause
100,-
100,-
100,-

Månedsmedlemskab for dig som er mellem 20-64 år og som ønsker træning i hele centerets åbningstid, samt mulighed for at deltage på hold.

Ungdomsmedlemskab for dig som er mellem 15-19 år og ønsker træning i hele centerets åbningstid, samt mulighed for at deltage på hold.

Seniormedlemskab for dig som er over 65 år og ønsker træning i hele centerets åbningstid, samt mulighed for at deltage på hold.

Familiemedlemskab for hele husstanden, gælder fri træning i hele åbningstiden, samt deltagelse på hold. Vi inviterer til træning for hele familien. Lad din 9-12årige deltage i kids cross i holdsalen imens du selv træner i centeret. Familieabonnement gælder børn fra 9-12 år og deres forældre.

Junior medlemskab Junior medlemskab for dig som er mellem 12 og 15 år, og som ønsker fri træning i maskiner med din forælder eller værge.

Klippekort for dig som ikke træner så ofte eller kun træner i BANKEN FITNESS når du er i byen på besøg. Gælder et år fra købsdato.

En dags træning for dig som er på besøg i byen eller gerne vil prøve vores faciliter af inden et eventuelt køb af abonnement.

Firmaaftale. Henvend dig til os for at få et tilbud om en firmaaftale i BANKEN FITNESS.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.

Firmaaftale

Vi åbner BANKEN | FITNESS på Torvegade 2 i Ølgod d. 21. december, og vil hermed gerne invitere din virksomhed med ombord, i arbejdet mod et sundere og mere aktivt liv, til gavn for både medarbejdere og arbejdspladsen.

Det er ikke uden grund at flere danske virksomheder tilbyder motion til deres ansatte. Motion giver ikke bare, på flere måder, et lettere liv. Det sænker også antallet af sygedage, reducerer stresshormoner og giver en skarpere hjerne til at løse dagens opgaver.

Det er vores mission at skabe et lækkert træningsmiljø, som er mere end bare et fitnesscenter. Vi vil være på gulvet hver dag for at støtte og motivere vores medlemmer i at nå deres mål. Vi tilbyder mulighed for personligt tilrettelagte trænings- og kostprogrammer, vanecoaching og holdtræning, fysioterapi og massage.

Visionen er, at nå så bred en medlemsskare som muligt, og dermed vise, at træning og motion er til glæde og gavn for ALLE.

Hvad tilbyder vi din virksomhed?

Vi tilbyder dig og dine ansatte, samt ægtefælle eller samlever, at træne til en fordelagtig pris, med mulighed for tilkøb af ekstra ydelser.
 • Træning fra 179,- pr. måned. Ægtefælle tilbydes medlemskab fra 179,-. Normalprisen er 229,-
 • Ingen opstartsgebyr – Normal prisen er 150,-
 • 1 x InBody vejning GRATIS - Normalprisen er 150,-
 • Gratis basisprogram - Et personligt program kan tilkøbes for 150,-
 • Mulighed for deltagelse på alle udbudte hold.
 • Mulighed for tilkøb af kostvejledning og vanecoaching til 400,- pr. time.
 • Mulighed for tilkøb af Personlig Træning til 400,- pr. time.
 • Vi samarbejder med ”Ølgod Fysioterapi”, som giver mulighed for køb af fysioterapi, træning og massage i centeret.
 • Rabatkort på 25% til et valgfrit køb hos Sportigan (Gælder ikke i forvejen nedsatte varer).
 • Træning i lækre og indbydende lokaler, fyldt med helt nyt udstyr fra Matrix.
 • Gratis kaffe, te og vand.
Vi håber på at se dig og dine kolleger i BANKEN | FITNESS.

Ordensregler

Opførsel: Glæde er et centralt emne for os og vores medlemmer. Det kan opnås ved, at alle får en god oplevelse, når de træner i Banken Fitness. Vi ved derfor, at en positiv omgangstone med respekt for hinanden, er med til at højne humøret og samtidig får alle til at føle sig velkommen. Personalets anvisning skal altid følges, da vi er her for medlemmernes skyld.


Medlemskort: Medlemskortet er personligt og misbrug eller udlån af dette, medfører en bøde på 500 kr. Kortet SKAL medbringes til træning, og du SKAL registrere din ankomst, også selv om døren er åben. Det er medlemmernes garanti for, at der ikke lukkes uønskede gæster ind.


Behandling af maskiner og udstyr: Vores udstyr skal behandles med respekt og omtanke. Håndvægte og vægtstænger skal have gulvkontakt, før man slipper. Læg udstyret og vægte på plads efter brug. Ved træning i maskiner skal der gøres brug af håndklæde og maskinen skal rengøres efter brug. Der må i øvrigt ikke anvendes kalk.


Musik og Mobiltelefon: Hvis du vil høre anden musik end den, der spilles i centeret, skal du benytte høretelefoner. Du må ikke spille musik via højtaleren på din telefon el.lign. Mobilsamtaler skal begrænses. Det er ikke ok, at optage maskiner blot fordi, at du lige skal tjekke dit Facebook feed. Der henvises til receptionsområdet.


Beklædning/hygiejne: Du skal være iført træningstøj og rene sko. Udendørs sko, arbejdstøj og cowboybukser er ikke tilladt. Af hygiejniske årsager er det ikke tilladt at træne i beskidt arbejdstøj, bar overkrop eller i bare tæer. Af hensyn til alle, så er du velkommen til at snuppe et bad både før og efter træning hvis det skulle være gået hen og er blevet nødvendigt.


Familie, venner & børn: Der er kun adgang for medlemmer i træningsarealer og omklædningsrum. Familie og venner, som ikke er medlem, er velkommen til at opholde sig i receptionsområdet. Børn under 15 år må ikke træne eller opholde sig i træningsarealerne alene, og skal være ledsaget af et voksent medlem, faktisk skal det være en forælder (bonusforældre tæller naturligvis også). Babyer kan medbringes i lift/auto stol, hvis de ikke er til gene.


Drikkevarer: Har du andet end vand i din drikkeflaske, og her tænker vi på proteinshakes og lignende, så henviser vi til at du drikker det i omklædningsrummet eller ved receptionen. Dette er af hensyn til rengøring.


Doping: Doping accepteres ikke. Vi samarbejder med Anti Doping Danmark. Såfremt du bliver testet positiv, vil du omgående blive bortvist. Salg af doping i centret medfører politianmeldelse.


Åbningstider: Åbningstiderne skal overholdes. Det betyder, at centret skal forlades ved lukketid.

Frameldning: Framelding af hold skal ske senest 3 timer før holdets start. Udeblivelse uden framelding udløser en bøde på 30 kr.