Om os

Vores mission & Vision

Vores mission er at skabe et miljø hvor glæden ved bevægelse kan udspille sig frit. Hvor vi motiveres af viden og udvikling, opnåelige mål og positiv energi. Kort sagt, hvad end det handler om at genfinde, bevare eller udvikle din styrke, så hjælper vi dig på vej.

Vi ønsker, at være dit foretrukne valg når din krop skal have den opmærksomhed som den fortjener.

Vores fokus omfavner hele dig. Sundhed er ikke bare fravær af sygdom, og træning er ikke bare store muskler. Vi hjælper dig med at finde den vej som kan bringe dig imod det liv du ønsker. Et liv hvor du ikke er begrænset af de forhindringer en inaktiv hverdag kan forårsage, men derimod et liv, hvor det hele bare bliver – lidt lettere.

Banken Fitness - et synligt lokalt og sundhedsfremmende midtpunkt i Ølgod.

Vores største ønske ved at åbne dette center, var at  skabe et sundhedsfremmende samlingspunkt for alle byens borgere. Vi  har skabt udvikling og liv i byens midte, samt grobund for en fremtidssikring af et sundere Ølgod.

Undervejs i byggeprojektet er vi, som alle andre der starter nye initiativer op, stødt på uforudsete udgifter.

I samarbejde med Teknik og Miljø i Varde, har vi nået frem et udseende på folieringen af de store vinduer på bygningen, som både repræsenterer vores profil, og som passer ind i bybilledet og stemmer overens med den kommende lokalplan for bymidten i Ølgod.

Den største post i renoveringen af de gamle bank lokaler var belysningen. Vi har skiftet over 60 halogen lamper ud med LED paneler med lysdæmper. Det har vi gjort både for at spare på driftomkostninger, men også for at skåne miljøet.

Desuden har vi indkøbt et stort parti håndklæder og klude, til aftørring af maskiner, samt miljøvenlig vaskemaskine og tørretumbler, sådan at vi kan skåne miljøet for et kæmpe papirforbrug. Hvert år bliver der, bare i Indonesien fældet regnskov, hvad der svarer til et område på størrelse med Sjælland. Herunder en stor andel til toiletpapir og andre papirvarer. Vi har dagligt over 100 mennesker i gennem vores center hver dag, som hurtigt ville kunne bruge mindst 10 meter papir til aftørring af maskiner. 100 x 10 x 365 = 365 .000 meter papir årligt.

Når du tager en kop kaffe hos os, så drikker du af porcelænskopper. Vi har fravalgt plastik krus for at minimere plastforbruget i verden. I forbindelse med vores åbning delte vi 100 drikkeflasker i glas ud til vores medlemmer, ligeledes for at skåne vores planet.

Til at financiere disse tiltag har vi fået hjælp fra “Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne: Europa investerer i landdistrikterne”. (Indstillet af LAG Fanø/Varde)

Banken Fitness og Miljøet

Vi har taget nogle bevidste valg af hensyn til vores miljø. I BANKEN FITNESS finder du derfor ikke papirhåndklæder og plastikkrus. Vi har i stedet valgt at skåne miljøet og investere i håndklæder til din træning og kopper til din kaffe. For at spare på plastforbruget har vi indkøbt drikkeflasker i glas. Vi har udskiftet lamper, spot og pærer i hele centeret, og monteret lysdæmper og censor på. Derfor kan du godt opleve at lyset dæmper i områder af centeret hvor der ikke er aktivitet, men det er der altså en rigtig god grund til.

Bliv medlem

Start allerede i dag

Scroll til toppen

Bliv medlem

Bliv medlem i dag og få Rabatkort til Sportigan på 25%, basisprogram/gennemgang af maskiner og en Inbody vejning til en værdi af 150kr.

Priser

OPRETTELSE
150,-
150,-
Månedsmedlemskab
259,-
259,-
Månedsmedlemskab Ung
199,-
199,-
Månedsmedlemskab Senior
209,-
209,-
Årskort 2800,-
2800,-
2300,-
KLIPPEKORT - 10-KLIP
400,-
400,-
INBODY VEJNING(Medlem)
75,-
75,-
INBODY VEJNING(ikke Medlem)
100,-
100,-
PROGRAMLÆGNING
150,-
150,-
Personlig træning pr. time
500,-
500,-
Kostvejledning pr. time
500,-
500,-
Vanecoaching pr. time
500,-
500,-
body business
3000,-
3000,-
målvogter
1900,-
1900,-

Øvrige priser & gebyrer

Nyt kort
50,-
50,-
Udeblivelse fra holdtræning
30,-
30,-
Pause
100,-
100,-
100,-

Regler for opsigelse, samt bero-perioder. Se “Betingelser” 

Månedsmedlemskab for dig som er mellem 18-64 år og som ønsker træning i hele centerets åbningstid, samt mulighed for at deltage på hold.

Ungdomsmedlemskab for dig som er mellem 15-17 år og ønsker træning i hele centerets åbningstid, samt mulighed for at deltage på hold.

Seniormedlemskab for dig som er over 65 år og ønsker træning i hele centerets åbningstid, samt mulighed for at deltage på hold.

Årskort for dig som ønsker at betale for et år ad gangen og spare 10% på din træning.

Junior medlemskab Junior medlemskab for dig som er mellem 12 og 14 år, og som ønsker fri træning i maskiner med din forælder eller værge.

Klippekort for dig som ikke træner så ofte eller kun træner i BANKEN FITNESS når du er i byen på besøg. Gælder et år fra købsdato.

En dags træning for dig som er på besøg i byen eller gerne vil prøve vores faciliter af inden et eventuelt køb af abonnement.

Ordensregler

Opførsel: Glæde er et centralt emne for os og vores medlemmer. Det kan opnås ved, at alle får en god oplevelse, når de træner i Banken Fitness. Vi ved derfor, at en positiv omgangstone med respekt for hinanden, er med til at højne humøret og samtidig får alle til at føle sig velkommen. Personalets anvisning skal altid følges, da vi er her for medlemmernes skyld.

Medlemskort: Medlemskortet er personligt og misbrug eller udlån af dette, medfører en bøde på 500 kr. Kortet SKAL medbringes til træning, og du SKAL registrere din ankomst, også selv om døren er åben. Det er medlemmernes garanti for, at der ikke lukkes uønskede gæster ind.

Behandling af maskiner og udstyr: Vores udstyr skal behandles med respekt og omtanke. Håndvægte og vægtstænger skal have gulvkontakt, før man slipper. Læg udstyret og vægte på plads efter brug. Ved træning i maskiner skal der gøres brug af håndklæde og maskinen skal rengøres efter brug. Der må i øvrigt ikke anvendes kalk.

Musik og Mobiltelefon: Hvis du vil høre anden musik end den, der spilles i centeret, skal du benytte høretelefoner. Du må ikke spille musik via højtaleren på din telefon el.lign. Mobilsamtaler skal begrænses. Det er ikke ok, at optage maskiner blot fordi, at du lige skal tjekke dit Facebook feed. Der henvises til receptionsområdet.

Beklædning/hygiejne: Du skal være iført træningstøj og rene sko. Udendørs sko, arbejdstøj og cowboybukser er ikke tilladt. Af hygiejniske årsager er det ikke tilladt at træne i beskidt arbejdstøj, bar overkrop eller i bare tæer. Af hensyn til alle, så er du velkommen til at snuppe et bad både før og efter træning hvis det skulle være gået hen og er blevet nødvendigt.

Familie, venner & børn: Der er kun adgang for medlemmer i træningsarealer og omklædningsrum. Familie og venner, som ikke er medlem, er velkommen til at opholde sig i receptionsområdet. Børn under 15 år må ikke træne eller opholde sig i træningsarealerne alene, og skal være ledsaget af et voksent medlem, faktisk skal det være en forælder (bonusforældre tæller naturligvis også). Babyer kan medbringes i lift/auto stol, hvis de ikke er til gene.

Drikkevarer: Har du andet end vand i din drikkeflaske, og her tænker vi på proteinshakes og lignende, så henviser vi til at du drikker det i omklædningsrummet eller ved receptionen. Dette er af hensyn til rengøring.

Doping: Doping accepteres ikke. Vi samarbejder med Anti Doping Danmark. Såfremt du bliver testet positiv, vil du omgående blive bortvist. Salg af doping i centret medfører politianmeldelse.

Åbningstider: Åbningstiderne skal overholdes. Det betyder, at centret skal forlades ved lukketid.

Frameldning: Framelding af hold skal ske senest 6 timer før holdets start. Udeblivelse uden framelding udløser en bøde på 30 kr. 

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.